Pelimiitti striimaa Lukuviikolla – mukana kirjailijavieraita

Ensi viikolla vietetään Lukuviikkoa – sen kunniaksi Pelimiitin Twitch-kanavalla on luvassa spesiaalimpia, teemaviikkoon sopivia striimejä ja vierailijoita!

Perjantaina 8. huhtikuuta klo 17 alkaen vapaaehtoisemme Jonin seurana ovat ”Grimmin saduista Controliin: Esseitä pelien ja kirjallisuuden rajalta” -teoksen toimittajat Tuukka Hämäläinen ja Heidi Rautalahti. Kyseinen teos julkaistaan tänä keväänä. Striimissä tullaan juttelemaan muun muassa edellä mainitusta teoksesta sekä siitä, miten kirjallisuus näkyy peleissä.

Sunnuntaina 10. huhtikuuta klo 17 alkaen vapaaehtoisemme Mikaelin seurana taas on ”Ripley – Nopea yhteys” -teoksen kirjoittaja, kirjailja sekä TikTok-aktiivi Annukka Salama. Striimissä tullaan juttelemaan muun muassa pelaamisesta, peliharrastuksesta, lukemisesta sekä peli- ja muusta lukutaidosta.

Eikä tässä vielä kaikki – näissä striimeissä on jaossa palkintoja! Striimien aikana voi osallistua arvontoihin, joissa on jaossa kirjapalkintoja: perjantain striimissä arvotaan ”Grimmin saduista Controliin” -kirja ja sunnuntain striimissä taas ”Ripley – Nopea yhteys” -kirja. Kirjapalkinnoista kiitokset kuuluvat Art House Jalavalle ja WSOY:lle.

Striimiarvontojen lisäksi Pelimiitin Instagram-tilillä ja Facebook-sivulla toteutetaan arvonnat 6.-8.4. Osallistua voi tykkäämällä postauksesta sekä kertomalla postauksen kommentteihin, minkä kirjan on lukenut viimeksi. Osallistujien kesken arvotaan kaksi kappaletta ”Pelit kulttuurina” -kirjoja, jotka on sponsoroinut Vastapaino. Kumpaankin arvontaan voi osallistua, mutta voi voittaa vain yhden kirjan.

Lukuviikko on vuosittain järjestettävä teemaviikko, jolla halutaa muistuttaa lukutaidon tärkeyttä. Lukuviikolla jaetaan tietoja ja erilaisia sisältöjä lukutaitoon ja lukemiseen liittyvistä ajankohtaisista teemoista ja kysymyksistä.

Tämän vuoden teemana on ”Lukemalla parempi maailma”. teemaa on avattu tarkemmin Lukuviikon nettisivuilla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create your website with WordPress.com
Aloitus