Pelimiitti etsii kuvituskuvien tekijää

Pelimiitti etsii kuvituskuvien tekijää! Kuvituskuvien tarkoituksena on elävöittää Pelimiitin some- ja muuta viestintää, selkeyttää Pelimiitin ilmettä sekä nostaa esille pelaajien moninaisuutta.

Tehtävä soveltuu erityisen hyvin graafisen alan ja/tai media-alan opiskelijalle, jolle pelikulttuuri sekä tasa-arvon, yhdenvertaisuuden ja moninaisuuden teemat ovat lähellä sydäntä. Kuvituskuvien teon voi toteuttaa joko opinnäytetyönä tai harjoitteluna – huomioi kuitenkin oppilaitoksesi ohjeistukset edellä mainittujen osalta.

Kuvituskuvat tulee toteuttaa digitaalisessa muodossa (Procreate tai muu piirto-ohjelma) ja niiden tulee sopia Pelimiitin muuhun visuaaliseen ilmeeseen.

Toivomme kuvituskuvien tekijältä itseohjautuvuutta, aktiivisen ja oma-aloitteisen viestinnän taitoja sekä kykyä kuunnella ja toteuttaa Pelimiitin vapaaehtoisten toiveita kuvituskuvien suhteen.

Jos tämä mahdollisuus kiinnostaa, laita sähköpostia osoitteeseen pelimiitti(a)4h.fi. Kerro kyseisessä viestissä seuraavat asiat:

  • Perustiedot itsestäsi; kuka olet, mitä ja missä opiskelet
  • Linkki portfolioon (Instagram-tili, pilvipalvelu-linkki yms.) / portfolio tiedostona viestin liitteenä
  • Tiivistetysti seuraavista:
    • Millä tavoin tasa-arvon, yhdenvertaisuuden ja moninaisuuden teemat näkyvät arkielämässäsi?
    • Pelihistoriasi ja/tai miten pelaaminen/pelikulttuurin eri muodot näkyvät elämässäsi?
    • Jos voisit toteuttaa harjoitteluna ja/tai opinnäytetyönä; alustava aikataulusuunnitelma (milloin voisit aloittaa, milloin valmis?)

Kuvituskuvien tekijää haetaan jatkuvalla haulla. Paikka täytetään heti sopivan löydyttyä.

Jätä kommentti

Design a site like this with WordPress.com
Aloitus