Monipuolista pelitoimintaa ja webinaareja – lue täältä, mitä kaikkea on luvassa syksyllä!

Pelimiitti-kauden 2022-2023 syksyn ohjelmaan mahtuu pelitoimintaa ja -tapahtumia laidasta laitaan! Tässä blogitekstissä nostamme neljä tärppiä tulevan syksyn ohjelmatarjonnasta.

1. Etätoimintaa enemmän kuin koskaan!

Täysi-ikäisille suunnatussa, maksuttomassa etätoiminnassa on eri peleihin ja pelityyppeihin keskittyviä tapaamisia enemmän kuin koskaan aikaisemmin!

  • LGBTQIA+ -miitit maanantaisin klo 19-21 ja perjantaisin klo 19-22
  • FPS-miitit maanantaisin klo 18-21
  • Civilization-miitit joka toinen tiistai klo 18-21
  • Monster Hunter -miitit joka toinen tiistai klo 18-21
  • Partymiitit keskiviikkoisin klo 18-21
  • Paladins-miitit kerran kuussa keskiviikkoisin klo 18-21
  • Etälautapelimiitit joka toinen torstai klo 18-21
  • Pöytäroolipelailua etänä (kampanjat ja oneshotit)

Eri miittien tarkemmat ajankohdat voi tarkistaa Pelimiitin tapahtumakalenterista. Miittien kuvaukset voi lukea Viikoittainen etätoiminta -välilehdeltä.

Näiden lisäksi peliseuraa voi hakea ja omia peli-iltoja voi järjestää serverillä myös pelimiittien ulkopuolella! Lisäksi osallistujat saavat jäsenetuna alennusta Poromagian verkkokaupasta.

Täysi-ikäisten etätoimintaan pääset mukaan täyttämällä ilmoittautumislomakkeen Pelimiitin verkkosivujen ”Ilmoittaudu”-välilehdeltä.

2. Pelimiitin lautapelitoimintaa järjestetään Ylivieskassa ja Kalajoella!

Pelimiitin lautapelitoimintaa järjestetään kaudella 2022-2023 Ylivieskassa ja Kalajoella. Lautapelitoiminta on suunnattu nuorille ja aikuisille. Toimintaa järjestetään paikallisten 4H-yhdistysten ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Lautapeli-iltojen vetäjinä toimivat Pelimiitin vapaaehtoiset.

Voit tuoda mukanasi omia lauta- ja korttipelejä ja/tai pelata paikan päältä löytyviä pelejä. Pelimiitin lautapelitoiminnassa on mahdollista kokeilla myös Poromagialta saatuja demopelejä.

3. Puhetta peleistä -webinaareissa syväsukelletaan pelikulttuurin eri ilmiöihin!

Keväällä 2022 käynnistettiin Puhetta peleistä -illat, joissa asiantuntijavieraiden kanssa syvennytään pelikulttuurin eri ilmiöihin. Kyseiset illat herättivät niin paljon kiinnostusta, että syksyllä 2022 kyseiset illat järjestetään kaikille avoimina webinaareina!

Puhujina on huippuasiantuntijoita. Syyskuussa pelitutkimuksen professori Hanna Wirman luennoi seksualisoinnista videopeleissä. Lokakuussa tutkija Sinipetra Paatola avaa Vampire: The Masquerade -roolipelin uskonnollisuutta. Marraskuussa viestintäjohtaja ja tuottaja Tarja Porkka-Kontturi puhuu moninaisuudesta pelialalla.

4. Pelimiitin Peliviikon ohjelma on julkaistu – luvassa special-striimiä, Warhammer 40 000 -figumaalailua ja Ropewebinaaria!

Pelimiitin Peliviikon ohjelmassa on edustettuna monet eri pelikulttuurin muodot, muun muassa digipelaaminen, pöytäroolipelaaminen sekä lauta- ja miniatyyripelit. Ohjelmaa järjestetään useiden eri yhteistyötahojen kanssa: Suomen roolipeliseura, Ropecon, Cryo ry, Nörttitytöt ry, Shelter Gameroom ja Jimm’s PC-Store ovat mukana eri toiminnoissa.

Normaalin etätoiminnan ja lautapelitoiminnan lisäksi järjestetään spesiaaleja tapahtumia sekä etänä että kasvokkain: lautapeli- ja Warhammer 40 000 -tapahtuma Ylivieskassa, Ropewebinaari (Teams) sekä striimi Pelimiitin Twitch-kanavalla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create your website with WordPress.com
Aloitus