Pelimiitin Peliviikko 2021

pelimiitin peliviikko 2021

Pelimiitti järjestää Peliviikolla ohjelmaa laidasta laitaan! Viikon ohjelmassa on edustettuna monia eri pelikulttuurin muotoja, muun muassa digipelaaminen, Pokémon sekä lauta- ja miniatyyripelit. Ohjelmaa järjestetään eri ikäisille sekä etänä että kasvokkain. Huomioimme kasvokkain järjestettävissä tapahtumissa alueelliset koronarajoitukset ja -suositukset.

Lauantai 13.11. on viikon pääpäivä. Tuolloin järjestetään Warhammer 40 000 -pelipäivä klo 12-18 Ylivieskan 4H-yhdistyksen toimiston alakerrassa osoitteessa Kauppakuja 5 L 1, 84100 Ylivieska. Pelipäivä on suunnattu nuorille ja aikuisille (13 -vuotiaista ylöspäin). Tapahtuma on ilmainen ja siihen on vapaa pääsy eli ei tarvitse erikseen ilmoittautua mukaan. Päivän aikana on mahdollista pelata Warhammer 40k Command Edition – ja Warhammer 40k Recruit Edition -pelejä. Halutessasi voit tuoda omia figuureja Combat Patrol -pelailuja varten. Lähellä on ruokakauppoja ja -paikkoja, josta voi käydä päivän aikana ostamassa evästä.

Muutamia huomioita Warhammer 40 000 -pelipäivään saapuville:
  • Pohjois-Pohjanmaa on vastikään siirtynyt leviämisvaiheeseen, ja sen myötä on tullut tarkennuksia mm. maskisuosituksiin
    • Niiden, joilla ei ole täyttä rokotussuojaa, suositellaan käyttävän maskia aina julkisissa sisätiloissa
    • Täyden rokotussuojan omaavat voivat pitää maskia oman harkinnan mukaan julkisissa sisätiloissa, joissa on pidemmän aikaa paljon ihmisiä lähellä toisiaan
      • Lue lisää Pohjois-Pohjanmaan koronatilanteesta sekä suosituksista ja rajoituksista: www.oyskorona.fi
  • Tapahtumaan varatut tilat eivät ole erityisen suuret, mutta koetetaan parhaamme mukaan pitää riittävät turvavälit. Muistetaan käsien pesu sekä oikea yskimis- ja niistämishygienia.
  • Ethän tule paikalle sairaana ja/tai oireilevana

Peliviikon ohjelman päättää kuuden tunnin kestoinen striimi Pelimiitin Twitch-kanavalla lauantaina 13.11. klo 18-24. Pelaamassa ovat Pelimiitin vapaaehtoinen Heidi sekä suomalaisen e-urheilun kentältä tuttu, entinen kilpapelaaja ja nykyinen esports-selostaja Teemu ”wabbit” Hiilinen. Illan aikana (klo 18-24) on luvassa ainakin Valorantin pelailua (PEGI16).

pelimiitin peliviikko 2021 ohjelma

Pelimiitin Peliviikon järjestämisessä on mukana myös Jimm’s PC-Store. Viikon aikana järjestetään kolme arvontaa: yksi Pelimiitin Instagram-tilillä 10.-13.11. ja kaksi Pelimiitin Twitch-kanavalla lauantai-iltana 13.11. Osallistuneiden kesken arvotaan Jimm’s PC-Storen lahjoittamia Endgame Gear XM1r -pelihiiriä!

Jos haluat somen ihmeellisessä maailmassa jutella Pelimiitin Peliviikon ohjelmasta tai seurata viikon ohjelmanumeroihin liittyviä keskusteluita, kannattaa käyttää ja seurata tunnisteita #pelimiitti, #peliviikko sekä #PelimiitinPeliviikko.

Lisätietoja Peliviikon ohjelmasta voi kysellä esimerkiksi sähköpostitse: pelimiitti(a)4h.fi ja esa.pelimiitti(a)outlook.com.

Peliviikko on kirjastojen aloitteesta aikoinaan lähtenyt teemaviikko, jonka aiheena on pelikasvatus. Peliviikkoa vietetään vuosittain yleensä marraskuun alussa. Kyseisen viikon tavoitteena on edistää positiivista pelikulttuuria sekä vähentää pelaamiseen ja pelaajiin liittyviä ennakkoluuloja. Peliviikkoa koordinoi KAVI eli Kansallinen audiovisuaalinen instituutti.

Facebook-tapahtumat:
Lataa mainos, tulosta ja vie ilmoitustaululle:
Ota seurantaan:

Create your website with WordPress.com
Aloitus