Viikoittainen etätoiminta

Säännöllistä pelitoimintaa etänä!

Perustoimintaamme on viikoittainen etätoiminta, jota järjestetään täysi-ikäisille pelaajille Discordin välityksellä. Ohjelmaa järjestetään täysin vapaaehtoisvoimin.

Niin kutsutuissa pelimiiteissä eli peli-illoissa jutellaan ja pelataan porukalla erilaisia pelejä. Mukana olevat osallistuvat toimintaan kotoaan käsin omilta pelikoneiltaan ja -tileiltään. Toimintaa varten luotu Discord-palvelin on suljettu ja sinne pääsevät vain ilmoittautuneet. Maksuton etätoiminta kokoaa eri puolilla Suomea asuvia pelaajia yhteen.

Discord-serverin kautta voi hakea peliseuraa ja järjestää erilaisia pelituokioita myös pelimiittien ulkopuolella. Voitte laittaa pystyyn esimerkiksi pöytäroolipelikampanjan, etälautapelituokion tai vaikka peliturnauksen! Sekä pelimiittien aikana että muina aikoina voi pelata Pelimiitin omalla 24/7 Minecraft-serverillä (Net9).

Turvallisen ja rennon peliyhteisön sekä uusien pelikavereiden lisäksi Pelimiitin osallistujat saavat jäsenetuina alennusta Poromagiasta ja Pelikauppa Pelimuruset -verkkokaupasta!

Etätoimintaan pääsee mukaan ilmoittautumalla eli täyttämällä Pelimiitin nettisivuilta löytyvän ilmoittautumislomakkeen. Kyseinen lomake löytyy Ilmoittaudu-välilehdeltä.


Viikoittainen etätoiminta
kaudella 2021-2022:

pelimiitti etatoiminta kausi 2021-2022

Pelimiitit joka toinen tiistai klo 18-21

Joka toinen tiistai klo 18-21 järjestetään Discord-palvelimella pelimiittejä. Kyseissä illoissa jutellaan ja pelataan vapaamuotoisesti osallistujien toivomia pelejä: esimerkiksi partypelejä, survival-pelejä, FPS-pelejä, Minecraftia ja monia muita!

Illan alussa kokoonnutaan ensin Olohuone-puhekanavalle, josta voidaan tarvittaessa siirtyä sitten pelikohtaisille puhekanaville. Voit halutessasi osallistua ja jutella myös ”no-mic-chat” -tekstikanavan kautta.

Sekä näiden iltojen aikana että muina aikoina voi pelata Pelimiitin omalla 24/7 Minecraft-serverillä (Net9). Kyseisellä serverillä pelaamiseen tarvitsee Minecraft Java -version.


CS:GO-illat torstaisin klo 18-21

CS:GO-illat lähtevät käyntiin torstaina 24. helmikuuta 2022! Näitä iltoja toteutetaan yhteistyössä Vitical Esports ry:n kanssa.

CS:GO-illoissa nimensä mukaisesti pelataan CS:GO:ta eli Counter-Strike: Global Offensive -peliä (PEGI 16). Illoissa pelataan niin kilpapelejä kuin myös muita pelimuotoja kuten Arms Race ja Hide and Seek -modeja – osallistujien toiveiden pohjalta totta kai!

Iltoihin ovat tervetulleita niin aloittelijat kuin konkarit. Iltoja järjestetään Discord-serverin CS:GO-puhekanavalla. Vetäjänä toimii Vitical Esports ry:n pelaaja ja Pelimiitin vapaaehtoinen Heikki.


LGBTQIA+ -pelimiitit perjantaisin klo 20-23

Joka perjantai täysi-ikäisten Discord-palvelimella järjestettävät pelimiitit on suunnattu erityisesti LGBTQIA+ väestöön kuuluville, sukupuoltaan tai sukupuolettomuuttaan tai seksuaalista suuntautumistaan pohtiville sekä LGBTQIA+ väestön liittolaisille.

Etätoiminnan ilmoittautumislomakkeesta löytyy kysymys ”Haluan osallistua joka toinen perjantai järjestettäviin LGBTQIA+ -pelimiitteihin”. Laittamalla kyseisen kysymyksen kohdalla rastia ”Kyllä”-kohtaan pääset mukaan LGBTQIA+ -iltoihin! Näihin iltoihin ilmoittautuneille annetaan erikseen oikeudet LGBTQIA+ -toiminnan teksti- ja puhekanaville.

Voit ilmoittautua näihin iltoihin myös jälkikäteen laittamalla yksityisviestiä jommalle kummalle vetäjälle. Iltoja vetävät vapaaehtoisemme Heidi (parilliset viikot) ja Jenni (parittomat viikot).


Paladins-illat kerran kuussa
keskiviikkoisin klo 18-21

Kerran kuussa keskiviikkoisin klo 18-21 kokoonnutaan pelaamaan Paladins-nimistä peliä! Näitä iltoja järjestetään Discord-serverin Paladins-puhekanavalla.

Paladins on FPS eli ensimmäisen persoonan ammuntapeli, jossa viiden hengen joukkueella pyritään voittamaan vastustajajoukkue. Pelissä on paljon erilaisia hahmoja, jotka jaetaan Frontline-, Damage-, Support- ja Flank-tyyppeihin. Eri hahmojen kykyjä pystyy painottamaan ”kykykorteilla”.

Sekä aloittelijat että pelin parissa pitempään viihtyneet ovat tervetulleita näihin iltoihin.

Paladins-iltojen vetäjänä toimii Utu-Taival, joka koordinoi myös Paladins Suomi -nimistä Discord-yhteisöä.


Puhetta peleistä -illat

Osallistujien toiveesta käynnistämme Puhetta peleistä -illat keväällä 2022! Iltoja järjestetään silloin tällöin ja lähtökohtaisesti osana + 18 v. etätoimintaa Discordissa.

Puhetta peleistä -illoissa tulee siis olemaan kerrallaan yksi tai useampi vieras puhumassa pelaamiseen, peleihin tai pelikulttuuriin liittyvästä aiheesta. Illoissa on tilaa vapaamuotoiselle keskustelulle, kysymysten esittämiselle sekä muulle mahdolliselle ohjelmalle.

Kevään ensimmäinen Puhetta peleistä -ilta on keskiviikkona 23. maaliskuuta klo 18-19 ja aiheena on ”Uskonnot videopelimaailmassa”. Vieraana on uskontojen ja pelien tutkija Heidi Rautalahti, joka on ollut tekemässä myös Runo-nimistä peliä.

Vieraille voi jättää ennakkoon kysymyksiä Puhetta peleistä -iltojen omalle Padlet-seinälle.


Näin pääset mukaan etätoimintaan!

Etätoimintaan osallistujaksi pääsee mukaan ilmoittautumalla eli täyttämällä Pelimiitin nettisivuilta löytyvän ilmoittautumislomakkeen. Ilmoittautumisen jälkeen saat pian kaveripyynnön Pelimiitti-profiililta sekä kutsun Discord-palvelimelle. Hyväksyttyäsi kaveripyynnön ja kutsun olet virallisesti mukana toiminnassa!

Etätoiminnan järjestäjäksi pääset liittymällä Pelimiitin vapaaehtoistiimiin. Linkki ilmoittautumislomakkeeseen löytyy ”Ilmoittaudu”-välilehdeltä.

Create your website with WordPress.com
Aloitus